Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Höstens kurser

Onsdagar, med start 1/9 och tio onsdagar (1 timme) framåt blir det bugg-kurser på tre nivåer, vid Sandströms motionshall. Vår dansledare i bugg är Joakim Brantvik.

 

Nybörjare, kl. 18.10              ( 750 kr + 50 kr medl.avg. )

Fortsättning kl. 19.20            ( 750 kr + 50 kr medl.avg. )

Motion/träning med tillgång till lärare kl. 20.30 ( 500 kr + 50 kr medl.avg. )

Om du anmäler dej till två kurser betalar du endast 300 kr för den billigaste kursen.

 

För att delta i någon/några av våra kurser behöver du bli medlem i Linde dansklubb. Det kostar 100kr/år. Som medlem får du ta del av de nyheter och aktiviteter som vi erbjuder. 

Om du redan är medlem behöver du inte betala medlemsavgiften.

 

Vi satsar på att få dansa som vanligt men reserverar oss för ev. restriktioner. Anmälan är öppen och du anmäler dig via vår hemsida www.lindedans.se 

Tyvärr inga kurser för barn och ungdom då vi saknar ledare.

 

Aktivitet i höst

Fyra fredagar (sista i varje månad) på hösten och tre fredagar på våren har vi hyrt in oss på Sandströms där vi kommer anordna socialdans/träningsdans (kostnad 20 kr för medlemmar och 40 kr för gäster) mellan kl. 19.00 och 21.00. Första fredagsdansen blir  27 augusti mellan 19.00 och 21.00.

 

Fortsatt planering/säkerhet

Styrelsen håller regelbundna möten för att planera och säkerställa dans och säkerhet. Vi har stora lokaler men kommer ändå att hålla en begränsning om högst 15 danspar per kurs. Tiden mellan kursavslut och kursstart är satt till endast tio minuter men vi hjälps åt att se till att det inte blir trängsel vid in- och utgång. Handsprit finns framsatt och används vid kursstart och kursavslut. Viktigt att var och en tar eget ansvar. Mer information ges vid kursstart om så behövs. Tills vidare har vi inte satt några restriktioner gällande partnerbyten utan det är upp till varje deltagare att själv avgöra vem alt. vilka man dansar med. Här kan förändringar ske snabbt!

Vi har haft kontakt med Åkerby herrgård för ev. återuppta våra tidigare dansmiddagar med orkester men väljer att skjuta detta på framtiden.

Vi har också haft kontakt med vår tidigare danspedagog, Lena, som kan tänka sig att ställa upp på någon helgkurs i bugg så håll ögonen öppna framöver. Det här är inget du vill missa!

Det har ryktats om att dansbandsveckan på Cinderella kommer att gå av stapeln i januari. Vi har tankar om att, återigen, samla ihop ett gäng dansglada och boka in oss för gemensam danskryss. 

Planeringen fortskrider med vårt 10-års jubileum och mycket tyder på att det blir dans på Vedevågsteatern sista helgen i november. 

 

OBS! Vi har valt att sikta framåt med förhoppningen om att vi får börja leva normalt igen. DOCK...är vi alla medvetna om att alla våra planer kan omkullkastas eller behöva skjutas mot framtiden beroende på de oroligheter vi lever i.

Postadress:
Linde Dansklubb
Linde dansklubb, Lindåsavägen 21
71136 Lindesberg

Besöksadress:
Linde dansklubb, Brotorpsgatan 36
71134 Lindesberg

Kontakt:
Tel: 000000
E-post: This is a mailto link