Hoppa till sidans innehåll

Onsdag den 7:e mars var det uppehåll i kursandet för då var det dags för vår andra trivseldans på Sandströms. Vi startade upp kvällen kl. 18.00 med en timmes introduktion i gammeldans tillsammans med Joakim Brantvik. Denna introduktion passade alla - vi startade från grunden och inom en timme hade vi provat på snoa, shottis och hambo.

Mellan 19.00 och 21.00 trivseldansade vi fox och bugg till Spotify.
 
Följande fyra onsdagar fortsätter buggkurserna som planerat och vår sista kurskväll blir den 4:e april. Men...som grädden på moset kommer vi, precis som förra terminen, att lägga till en trivseldans onsdagen därpå d.v.s. den 11:e april. Planerna är inte riktigt klara för den kvällen men så mycket vet vi att foxtrot kommer att ligga i fokus. Kom gärna med förslag om hur vi ska avsluta terminen och börja sommarlovet. 
 
Planer för årsmötet har inletts och datum för detta är preliminärt satt till den 13:e april. De senaste två gångerna har föreningens årsmöte avhandlats på Lasse Majas Sportbar med årsmöteshandlingar, middag och dans. Dessförinnan har vi varit  hos Maria på Tre sjöars kök & mejeri och hos Jimmy i Gusselby. Kom med förslag, vi brukar vara strax över 30 personer som vill klara av årsmötet, äta något samt dansa lite. Var ska vi hålla årsmötet i år?

Nyheter.


Uppdaterad: 09 MAR 2018 14:45
Skribent: Else Blomster

 
 

Postadress:
Linde Dansklubb
Bondegatan 2
71131 Lindesberg

Kontakt:
Tel: 070-7795241
E-post: This is a mailto link